Erotske priče sortirano po: najnovije

Sortiraj po: Najnovije | Naslovu | Popularnosti

Dama perverznih navika

Dama perverznih navika-Dodji ovamo i klekni na kolena Bez i jadne reci je dosla i klekla dok joj je matora perverzna kucka vezivala bic oko vrata. -Lizi mi vrhove cizmica keruso! Mala se odmah dala na posao i pocela je lizati cizme od vrha do clanjka pa onda stiklu od dna do vrha…

Pročitaj celu priču

Ispovest majke prostitutke

Ispovest majke prostitutkeA kako sam doznala za to? Bilo je potrebno mnogo novca koji sam prakticno bacila da bih nešto doznala o Dragani. Bila sam šokirana otkricem da se moja kci prostituiše i nudi pornografskoj industriji u svojoj dvadesetprvoj godini!

Pročitaj celu priču

Školske drugarice

Školske drugariceKad je razgovor na sekund zamro, Ana ustade i uze mi casu iz ruke… Marina je sela na ivicu fotelje u kojoj sam ja sedeo, meni izmedju nogu… Isao sam polako rukama od struka, uz stomak, do grudi… Odvezao sam joj zubima haljinu… Ana je vec stajala iza mene i bila duboko ispod moje kosulje…

Pročitaj celu priču

Moja zubarka

Moja zubarkaI pocelo se odvijati … tim gracioznim hodom prišla mi je s prednje strane, zaustavljajuci se uz prozor, prekriživši ruke, okrenula se prema meni, izbocivši lijevu mrežastu “crnu” nogu prema naprijed i tlapkajuci po podu, promatrajuci me studiozno...

Pročitaj celu priču

Bivši profesor

Bivši profesor- Ali još me nisi ubedila… sedi, popij vino.. Ponovo sam sela, osećajući se krajnje glupavo. Pila sam ono vino da ne bih morala da pricam jer nisam znala sta da kazem. Video je moju zbunjenost. Premestio se na dvosed tik pored mene. Sklonio mi je kosu i poceo da me ljubi po vratu.

Pročitaj celu priču

Provod u kancelariji

Provod u kancelarijiZazvonio je telefon i ona se okrenula stolu, nagnula, podigla slušalicu i započela razgovor. Njeni guzovi su bili tik ispred mene, a obzirom da je nešto tražila na ekranu nisam se ustručavao dobro je odmjeriti. Sada mi se činila više nego dobra.

Pročitaj celu priču

Komšija Saša

Komšija SašaEvo odlučila sam da vam pošaljem moju priču.Imam 18 godina i veoma sam otkačena i volim lep provod a sve se dogodilo ovako.

Pročitaj celu priču

Cecin CD

Cecin CDA što jako volim, ima šiljatu žensku bradicu kao Jennifer Aniston.Probijemo led.Pričamo.Tako više dana.Sretnem je u gradu,čavrljamo o svemu.Muzika.Pita me da li sam na kompu gledao neki film.Ja onda o filmu.Sretan. U prolazu mi kaže.Kad već idem u Beograd na službeni put.Da joj kupim Cecin novi CD...

Pročitaj celu priču

Poslušna devojka

Poslušna devojkaOdgovorio sam: U redu je, i onda sam nastavio: Poći ćeš u brodski salon i sjesti ali tako da oni koji sjede nasuprot mogu lijepo vidjeti tvoje gaćice. Onda sam dodao: Kad sjedneš tako, javit će se mobitelom. S druge strane nisam ništa čuo i onda sam pitao: Je li ovo jasno? Rekla je: Shvatila sam.

Pročitaj celu priču

Doživljaj na ekskurziji

Doživljaj na ekskurzijiDakle, priđe ona meni i pita me hoću li ubrzo u hotel, da idemo zajedno. Profesori su rekli da djevojke ne bi trebale same hodati noću po gradu. Odmah sam joj na staklastom pogledu primjetio da je i ona malo više popila.

Pročitaj celu priču

Komšinica

KomšinicaJa imam jednu komšinicu koja me napaljuje od mladosti. Ima 40-45 godina, crne je kose, ima drama guzu, a sise su onako srednje. U ranom pubertetu kada bi drkao stalno bi mislio na svoju komšinicu. Zamišljao kako ga ona prima, kako mi ga puši.

Pročitaj celu priču

Greška iz mladosti

Greška iz mladostiBilo je proleće. 2001 godine tačnije kraj maja meseca imala sam tada samo 17 godina i bila sam u vezi sa 7 godina starijim momkom po imenu Miloš u koga sam bila ludo zaljubljena ali on izgleda nije baš bio lud zamnom... Ovaj dogadjaj se zbio u našem malom gradu gde se inače sve zna i brzo pročuje.

Pročitaj celu priču

Najnoviji profili

Emina Novi profil
Beograd
1989
Boka Novi profil
Beograd
1990
Crnka Novi profil
Beograd - Novi Sad
1986
Sofi Novi profil
Beograd
1980
Koka Novi profil
Sombor - Čačak
1975
pogledaj sve profile >>>

Najpopularnije devojke

Lady - Pogledaj profil
Lady
Beograd - Novi Sad
1976.
Lela - Pogledaj profil
Lela
Beograd - Kruševac
1967.
Gaga - Pogledaj profil
Gaga
Beograd
1985.
Emina - Pogledaj profil
Emina
Beograd
1989
Naca - Pogledaj profil
Naca
Beograd - Kraljevo
1988.
pogledaj sve profile >>>

VAŽNO: Chat trenutno pokriva samo teritoriju Republike Srbije. Pokrivene su sve 3 mreže (MTS, Telenor i VIP)

Cena poruke: MTS: 38 din, Telenor: 38,94 din, VIP: 35,40 din